Koden ger 10% rabatt på hela sortimentet, även nedsatta priser. Går ej att kombinera med andra rabattkoder.

Alla produkter från Herobility är utvecklade av föräldrar och baseras på verkliga erfarenheter och med- och motgångar. Produkterna ska underlätta för föräldrar och barn samt ge lite extra superkraft vardagen. För oss är barn och deras föräldrar hjältar.

Herobility handlar om vår nästa generation. Inte bara när det gäller att skapa produkter som barn älskar. Men också när det gäller att ta ansvar för vår planet. Vi försöker hitta nya sätt, nya material och nya lösningar som gör det mer hållbara valet till det enklaste valet.

Herobility’s prisbelönta nappflaska med dubbelt anti-kolik system ger en enkel och säker matning ofta på första försöket. Bred öppning, lätt att rengöra och säker för mikrovågsugn. Givetvis fri från BPA och andra farliga ämnen. Utvecklad i Sverige och utnämnd till Sveriges bästa nappflaska.

Herobility’s Eco-line är tillverkade från sockerrör och därför lite snällare mot miljön. Stärkelsen utvinns från sockerrören och omvandlas sedan till bioplast. Medan sockerrören växer absorberas koldioxid från atmosfären, vilket bidrar till minskad klimatpåverkan. Materialet kan återvinnas genom industriell kompostering – fråga på din lokala återvinningscentral.

Herobility´s val av material
Vi lägger mycket tid på valet av de material vi använder i våra produkter. Då vi säljer produkter som riktar sig till barn måste vi sätta kvalitet och säkerhet först och därefter försöka göra vårt bästa för att minska miljöpåverkan. Materialen måste vara hygieniska och ofarliga. De behöver också klara de internationella kraven på säkerhet.

Alla Herobilitys produkter är fria från BPA, BPS och andra gifter.