Affiliateinformation

All information på denna webbplats – Onlinekupong.se – publiceras i god tro och endast för allmän information. Onlinekupong.se lämnar inga garantier om informationens fullständighet, tillförlitlighet och noggrannhet. Alla åtgärder du vidtar baserat på informationen du finner på denna webbplats sker på egen risk. Onlinekupong.se kommer inte att vara ansvarig för några förluster och/eller skador i samband med användningen av vår webbplats.

Från vår webbplats kan du besöka andra webbplatser genom att följa länkar till sådana externa platser. Även om vi strävar efter att endast tillhandahålla kvalitetslänkar till användbara och etiska webbplatser har vi ingen kontroll över innehållet och naturen på dessa platser. Dessa länkar till andra webbplatser innebär inte en rekommendation för allt innehåll som finns på dessa platser. Webbplatsägare och innehåll kan ändras utan förvarning och kan inträffa innan vi har möjlighet att ta bort en länk som kan ha blivit ”dålig”. Det finns länkar på denna webbplats som kan definieras som ”affiliate-länkar”. Onlinekupong.se deltar i Amazon Services LLC Associates Program.

Var också medveten om att när du lämnar vår webbplats kan andra platser ha olika integritetspolicyer och villkor som är utanför vår kontroll. Se till att kontrollera dessa platser integritetspolicyer och deras ”Användarvillkor” innan du engagerar dig i någon verksamhet eller lägger upp information.

Samtycke

Genom att använda vår webbplats samtycker du härmed till vår ansvarsfriskrivning och accepterar dess villkor.

Uppdatering

Om vi gör uppdateringar, ändringar eller förändringar i detta dokument kommer dessa ändringar tydligt att publiceras här.