Fishworld Badkarslampa – Spralla – Spralla

199.00 kr

I badkaret vill man ha det allt annat än stimmigt men vad sägs om ett stim av färggranna fiskar? Denna flytande badkarslampa sprider festliga ljuseffekter i ditt badkar och gör badstunden till något alldeles extra!

OBS: Priserna kan variera från säljarens hemsida

Artikelnr: 18743 Kategorier: ,

Fishworld Badkarslampa – Spralla

Tänk dig att simma omkring i ett akvarium utan att ens lämna badrummet! Fyll badkaret och glid ner i det varma vattnet, starta vår flytande LED-lampan och se hur fiskarna simmar runt i badet tillsammans med dig precis som om du vore en del av stimmet.

Den festliga LED-lampan guppar runt på badvattnets yta och sprider sitt festliga fiskmönstrade sken i badkaret eller jacuzzin. Välj själv om du vill ha undervattensdisco (ska vi kalla det fisco?!) eller bara vill simma lugnt med lampans olika ljusinställningar. De olika ljusalternativen kan ställas in på fast, mjuk pulserande och festligt blinkande ljus, allt beroende på din egen sinnesstämning när det är dags för ett dopp. Discolampan i badkaret är en garanterad stämningshöjare för små och stora vattendjur som behöver lite guldfiskkant på tillvaron!

UTFORSKA FLER PRODUKTER