Kontakta oss

Vid frågor, feedback eller hjälp med att hitta de bästa erbjudandena är du alltid välkommen att kontakta oss på Onlinekupong.se. Vårt team är här för att hjälpa till och se till att du har en positiv shoppingupplevelse.

Kontaktinformation

Email

För allmänna frågor eller feedback, skicka ett email till: kontakt@onlinekupong.se eller använd kontaktformuläret så återkommer vi så snart vi kan.

Adress

Onlinekupong.se
Tjärnskogsvägen 2B
456 34 Väjern

  Vanliga Frågor och Svar

  1. Är det säkert att köpa genom Onlinekupong.se?

  Ja, det är säkert. När du klickar på en produkt omdirigeras du till den officiella webbplatsen för den butik som säljer produkten, där du genomför ditt köp säkert.

  2. Finns det några kostnader för att använda Onlinekupong.se?

  Nej, det finns inga kostnader för att använda Onlinekupong.se. Vi erbjuder en gratis service där du kan hitta och jämföra de bästa erbjudandena och rabatterna online.

  3. Hur fungerar Onlinekupong.se?

  Onlinekupong.se är en affiliate-webbplats som samlar de bästa erbjudandena och rabatterna på olika produkter från många olika onlinebutiker. När du klickar på en produkt på vår webbplats omdirigeras du till butiken där du kan genomföra ditt köp.

  4. Vad gör jag om jag har problem med en produkt jag köpt?

  Om du har problem med en produkt du köpt, bör du kontakta den butik där du gjorde köpet. Onlinekupong.se är en affiliate-webbplats och hanterar inte själva försäljningen, så vi kan tyvärr inte hjälpa till med returer, byten eller andra efterförsäljningsfrågor.

  5. Hur hittar jag de bästa erbjudandena?

  Du kan bläddra igenom våra olika kategorier eller använda sökfunktionen för att hitta specifika produkter. Vi uppdaterar regelbundet vår webbplats med nya erbjudanden och rabatter, så kom tillbaka ofta för att inte missa några bra affärer!