MIG Svart – MIG

299.00 kr

MIG är det svenska frågespelet för alla som vill umgås och ha kul. Spelet innehåller 1540 nyskrivna frågor, både klassiker och aktuella, i en perfekt blandning. Inte för lätt och inte för svårt!MIG kännetecknas av hög kvalitet. Det är närproducerat i Sverige och har blivit ett av Sveriges mest sålda frågespel sedan 20 år tillbaka. Spelen får alltid höga betyg i media och vi garanterar många skratt.MIG Svart är smidigt att ta med sig – till festen, i bilen, på picknicken och på resan. Det är lätt att stoppa i handväskan, resväskan eller i ryggsäcken och kan lika gärna spelas ute i naturen som hemma runt soffbordet i glada vänners lag. Allmänbildade, roligt och utmanande. Kvalitetstid med nära och kära.Fakta:2-6 spelareFrån 15 år156 x 116 x 58 mmVikt 550 gSpeltid från 15 minSpelets ämnen är:Nu & DåNöje & Kultur När & Fjärran Sport & Blandat Natur & Teknikinnehåller312 kort med 1540 frågor.Två specialtärningarSpelblockPenna

OBS: Priserna kan variera från säljarens hemsida

Artikelnr: 359840 Kategorier: ,

MIG Svart – MIG

MIG är det svenska frågespelet för alla som vill umgås och ha kul. Spelet innehåller 1540 nyskrivna frågor, både klassiker och aktuella, i en perfekt blandning. Inte för lätt och inte för svårt!MIG kännetecknas av hög kvalitet. Det är närproducerat i Sverige och har blivit ett av Sveriges mest sålda frågespel sedan 20 år tillbaka. Spelen får alltid höga betyg i media och vi garanterar många skratt.MIG Svart är smidigt att ta med sig – till festen, i bilen, på picknicken och på resan. Det är lätt att stoppa i handväskan, resväskan eller i ryggsäcken och kan lika gärna spelas ute i naturen som hemma runt soffbordet i glada vänners lag. Allmänbildade, roligt och utmanande. Kvalitetstid med nära och kära.Fakta:2-6 spelareFrån 15 år156 x 116 x 58 mmVikt 550 gSpeltid från 15 minSpelets ämnen är:Nu & DåNöje & Kultur När & Fjärran Sport & Blandat Natur & Teknikinnehåller312 kort med 1540 frågor.Två specialtärningarSpelblockPenna

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”MIG Svart – MIG”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

UTFORSKA FLER PRODUKTER