MIG Take Away – Frågekampen – MIG

129.00 kr

MIG Take Away är en serie klassiska frågespel i varianter för både vuxna och barn, vänner och familj, i pocketformat. Spelen förgyller stämningen på fester, bjuder till skratt på semestern och kvalitetstid tillsammans på fredagsmyset. Spelen är fyllda med underhållande frågor i fem kategorier: Nu & Då, Nöje & Kultur, När & Fjärran, Sport & Blandat samt Natur & Teknik. Allt finns i kartongen: spelkort, poängblock, MIG-färgtärning och penna. Slå tärningen och välj kategori! MIG Frågekampen är fyllt med en härlig blandning av roliga, aktuella och klassiska frågor. Ett spel för alla som älskar spelkvällar och gillar att lära nytt. Spelet höjer stämningen på middagsbjudningar och afterworken. Frågorna både utmanar och lockar till skratt. Låt kampen börja! Vem vinner?FaktaFem frågekategorierSpelblock, MIG-färgtärning, regler och penna2-6 spelare. Eller spela i lagSpeltid från 15 minFrån 15 år:Pocketformat: 115 x 85 x 29 mm

OBS: Priserna kan variera från säljarens hemsida

Artikelnr: 362441 Kategorier: ,

MIG Take Away – Frågekampen – MIG

MIG Take Away är en serie klassiska frågespel i varianter för både vuxna och barn, vänner och familj, i pocketformat. Spelen förgyller stämningen på fester, bjuder till skratt på semestern och kvalitetstid tillsammans på fredagsmyset. Spelen är fyllda med underhållande frågor i fem kategorier: Nu & Då, Nöje & Kultur, När & Fjärran, Sport & Blandat samt Natur & Teknik. Allt finns i kartongen: spelkort, poängblock, MIG-färgtärning och penna. Slå tärningen och välj kategori! MIG Frågekampen är fyllt med en härlig blandning av roliga, aktuella och klassiska frågor. Ett spel för alla som älskar spelkvällar och gillar att lära nytt. Spelet höjer stämningen på middagsbjudningar och afterworken. Frågorna både utmanar och lockar till skratt. Låt kampen börja! Vem vinner?FaktaFem frågekategorierSpelblock, MIG-färgtärning, regler och penna2-6 spelare. Eller spela i lagSpeltid från 15 minFrån 15 år:Pocketformat: 115 x 85 x 29 mm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”MIG Take Away – Frågekampen – MIG”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

UTFORSKA FLER PRODUKTER