MIG Take Away – Hemmakväll – MIG

129.00 kr

MIG Take Away är en serie klassiska frågespel i varianter för både vuxna och barn, vänner och familj, i pocketformat. Spelen förgyller stämningen på fester, bjuder till skratt på semestern och kvalitetstid tillsammans på fredagsmyset. Spelen är fyllda med underhållande frågor i fem kategorier: Nu & Då, Nöje & Kultur, När & Fjärran, Sport & Blandat samt Natur & Teknik. Allt finns i kartongen: spelkort, poängblock, MIG-färgtärning och penna. Slå tärningen och välj kategori! MIG Hemmakväll är fyllt med frågor i en skön och underhållande blandning som passar alla. Tävla med kompisar, utmana familjen, skratta och lär nytt tillsammans. Lättspelat och perfekt att ta med till fredagsmys med vännerna eller för roliga stunder på semestern.FaktaFem frågekategorierSpelblock, MIG-färgtärning, regler och penna2-6 spelare. Eller spela i lagSpeltid från 15 minFrån 15 år:Pocketformat: 115 x 85 x 29 mm

OBS: Priserna kan variera från säljarens hemsida

Artikelnr: 362442 Kategorier: ,

MIG Take Away – Hemmakväll – MIG

MIG Take Away är en serie klassiska frågespel i varianter för både vuxna och barn, vänner och familj, i pocketformat. Spelen förgyller stämningen på fester, bjuder till skratt på semestern och kvalitetstid tillsammans på fredagsmyset. Spelen är fyllda med underhållande frågor i fem kategorier: Nu & Då, Nöje & Kultur, När & Fjärran, Sport & Blandat samt Natur & Teknik. Allt finns i kartongen: spelkort, poängblock, MIG-färgtärning och penna. Slå tärningen och välj kategori! MIG Hemmakväll är fyllt med frågor i en skön och underhållande blandning som passar alla. Tävla med kompisar, utmana familjen, skratta och lär nytt tillsammans. Lättspelat och perfekt att ta med till fredagsmys med vännerna eller för roliga stunder på semestern.FaktaFem frågekategorierSpelblock, MIG-färgtärning, regler och penna2-6 spelare. Eller spela i lagSpeltid från 15 minFrån 15 år:Pocketformat: 115 x 85 x 29 mm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”MIG Take Away – Hemmakväll – MIG”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

UTFORSKA FLER PRODUKTER